Візова підтримка

Перелік документів необхідних для оформлення візи:

закордонний паспорт з терміном дії не менше 3-х місяців від дати закінчення туру;

1 кольорова фотографія ( кольорове фото 3,5 x 4,5 ; чітке, чисте та контрастне, видруковане на папері високої якості на білому фоні; фото не старше 6 місяців; дає підстави зідентифікувати заявника; зроблене анфас (прямо), яке виразно представляє очі та обличчя з двох сторін від верхньої частини голови до верхньої частини плеч( в такий спосіб, щоб обличчя займало 70-80% фотографії); фото повинно представляти особу без головного убору, яка дивиться прямо, із замкнутими вустами, обличчя не може бути закрите волоссям. У випадку осіб, які носять окуляри, до фотографії є такі вимоги: незатемнені лінзи, оправа не може закривати жодної частини ока, не має бути будь-яких світлових ефектів);

фотокопія українського паспорта (1, 2 та сторінок де вказано сімейний стан та реєстрацію);

ідентифікаційний код;

довідка з місця роботи з вказанням заробітної плати за попередніх пів року, та займаної посади, виконана на фірмовому бланку підприємства, завірена печаткою;

анкета туриста;

для приватних підприємців:

копія Свідоцтва про державну реєстрацію ПП, копії декларацій про доходи за попередніх 2 квартали.

для непрацюючих:

довідка з банку про наявність коштів на особистому рахунку;

для пенсіонерів:

  • копія пенсійного посвідчення,
  • довідка з пенсійного фонду про розмір пенсії за попередніх пів року

або довідка з банку про наявність коштів на особистому рахунку.

для дітей:

проїзний документ дитини, з терміном дії не менше 3-х місяців від дати закінчення туру;

1 кольорова фотографія 3,5 Х 4,5 см. встановленого взірця;

фотокопія свідоцтва про народження (для дітей що не досягли 18 років);

фотокопія українського паспорта (для осіб старше 16 років);

анкета туриста;

фотокопії українського паспорта обох батьків, (1, 2 та сторінок де вказано сімейний стан та реєстрацію);

оригінал та фотокопію нотаріального доручення батьків на виїзд дитини за кордон з обов’язковою фразою про те, що батьки фінансують поїздку своєї дитини за кордон;

довідка з місця роботи одного із батьків з вказанням заробітної плати за попередніх пів року, та посади виконана на фірмовому бланку підприємства та завірена печаткою;

довідка з місця навчання з обов’язковою фразою про те, що навчальний заклад не заперечує проти поїздки за кордон своїх учнів (студентів),